TRABZON / ŞALPAZARI - Gökçeköy Ortaokulu

Gökçeköy Ortaokulu

GÖKÇEKÖY MAH. ASAKDİBİ SK. NO 43 ŞALPAZARI / TRABZON
Vizyon
Okulumuzun misyonu "Öğrencilerimizi yaşam boyu mutlu ve başarılı bireyler olmalarını sağlayacak bilgi ve becerilerle donatmaktır." Okulumuz misyonunu yerine getirmek için eğitimde iki temel hedefi belirlemiştir. Yapılan tüm çalışmalar bu hedeflere ulaşmak içindir. 1. Yaşam boyu başarının anahtarı olan düşünsel, sosyal, duygusal becerileri kazandırmak ve geliştirmek. 2. Akademik başarı için gereken donanım ve becerileri kazandırmak ve geliştirmek.
Misyon
Öğrencilerimizin kendine güvenen bireyler olarak geleceğe hazırlanmalarını, ahlaklı, azimli ve planlı bir şekilde başarıya ve hedeflerine ulaşarak 21. yüzyılda topluma yön veren bireyler olarak yetişmelerini sağlamak.
Kömür Kaloriferi
Ulaşım
İlçe merkezine dolmuşlarla ulaşım sağlanmaktadır. Şalpazarı, Beşikdüzü, Vakfıkebir ilçelerine öğretmen servisi bulunmaktadır.
Öğrencilerin tamamı servisle gelmektedir.
Gökçeköy Mahallesi Şalpazarı/TRABZON
Trabzon iline 89 km, Şalpazarı ilçesine 23 km uzaklıktadır.
Okulumuzun öğretmen lojmanı bulunmaktadır.